2012-05-24 12:28:28• hírek • Szatmár.ro

Rangos szakmai elismerés Román Józsefnek

Az Országos Kutyakiképző Klub (CDC) lektori címet adományozott Román Józsefnek és három kollégájának.

Nemrégiben került sor az Országos Kutyakiképző Klub - mely tagja az Országos Ebtenyésztő Egyesületnek - egyik legnagyobb vizsgáztatására, amelyen többen is sikeresen levizsgáztak kutyakiképzésből illetve többen kutyakiképző-segédi képesítést szereztek. A Déván megtartott rendezvényen vizsgáztatóként vett részt a Dog For Life kutyakiképző iskola vezetője, Román József is.

A rendezvény keretében a Klub lektori címmel tüntette ki Román Józsefet, illetve egy aradi, egy dévai és egy temesvári kiképzőt. Az országban először került sor ilyen kitüntetésre, amely az elismerés mellett feljogosítja a cím tulajdonosait különböző komoly szakmai előadások megtartására is. A most kitüntetettek esetében az eddigi tevékenységek, megjelent tanulmányok, kiadványok döntöttek az ilyesfajta előléptetésről.

-  Nagy elismerés ez számomra és a Dog for Life kutyakiképző iskola számára. Ezzel 23 éves munkásságomat ismerték el, az eddig kifejtett munkám mellett pedig a nemrég megjelent könyvem is befolyásolta a Klub vezetőit, hogy ideítéljék a lektori címet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: